تجهیزات مورد استفاده در آسانسور کارگاهی : هنگام نصب و استقرار آسانسورهای کارگاهی و جهت حفظ ایمنی و بهینه بودن آن ها بایستی اجزای فوق در آسانسورهای کارگاهی به کار رود.
تجهیزات مورد استفاده در آسانسور کارگاهی
۱- محافظ کل: این حفاظ محدوده دور بالابر کارگاهی را تعیین می کند. همچنین در زمانی که افراد و حتی تجهیزات و وسایل نقلیه به محدوده آسانسور توجه نکنند این حفاظ از ورود آن ها جلوگیری میکند.
۲- نرده امگا: برای حفاظ اطراف محدوده، نرده متحرکی در نظر گرفته می شود. زمانی که آسانسور کارگاهی در محل خود قرار دارد، این نرده به عنوان درب ورود و خروج عمل می کند و از ورود نابه هنگام افراد و اشیاء به محدوده آسانسور جلوگیری به عمل می آورد.
۳- سوئیچ های ایمنی: حداقل و حداکثر در ارتفاع درب های مجهز به سوئیچ های ایمنی
وظیفه سوئیچ های ایمنی یا لیمیت سوئیچ این است که مسیر حرکت را به همان میزان قرار گرفته بین دو سوئیچ محدود می سازد. محل قرار گرفتن سوئیچ های لیمیت بر روی درب کابین آسانسور کارگاهی است و از سقوط کابین نیز ممانعت می کند.
۴- سامانه فرود اضطراری:
یکی دیگر از تجهیزاتی که از سقوط جلوگیری به عمل می آورد، سامانه فرود اضطراری است. نحوه عملکرد این سامانه پس از استقرار آسانسورهای کارگاهی و تحت نظارت مسئول کارگاه و مهندسین آسانسور، به افراد کاربر آموزش داده و تست می گردد.
۵- ایست مکانیکی در بالای دکل
در صورتی که لیمیت سوئیچ به هر دلیل از کار افتاده و عمل نکند، این قطعه در انتهای مسیر آسانسورهای کارگاهی قرار گرفته و مانع از خروج کابین آسانسور کارگاهی از ریل و سقوط آن می شود. این قطعات مکانیکی حرکت آسانسور کارگاهی را متوقف کرده و آن را سر جای خود ساکن می کند.
۶- موتورهای مجهز به الکترومکانیک
۷- ترمزهای حساس به سرعت
۸- توقف اضطراری
۹- ترمز اتوماتیک در ارتفاع دو متر از سطح زمین
۱۰- مجهز به کمک فنر در پایه و بالای دکل
۱۱- تابلو فرمان با ولتاژ پایین
۱۲- صفحه محافظ موتور
۱۳- ایزوله بودن کلید فرمان و میکروسوئیچ ها جهت ایمنی بیشتر با برق ولتاژک پائین
خرید آسانسور کارگاهی
چنانچه قصد مشاوره، خرید، نصب و راه اندازی آسانسور کارگاهی را دارید می توانید هم اکنون با کارشناسان آریا صنعت تماس حاصل فرموده و شرایط و اطلاعات تکمیلی جهت پروژه خود را توضیح دهید.
در صورت درخواست مشتری آسانسور کارگاهی قابلیت افزایش ارتفاع و ظرفیت باربرداری را دارا می باشد.