نحوه نصب آسانسور کارگاهی

نحوه نصب آسانسور کارگاهی : بالابرها در اقسام گوناگونی تولید می شوند و بسیاری از امور ساختمانی و صنعتی به کمک این ماشین فوق العاده راحت و آسان شده است. به دلیل کاربردهای مختلف این دستگاه هر کدام از آن ها شرایط و نحوه به کارگیری ویژه ی خود را دارند. لازم به ذکر است که بالابرها در کیفیت امور و سرعت کارها بسیار موثر عمل می کنند.

بالابر ساختمانی چیست؟

به این نوع بالابر، بالابر مصالح نیز گفته می شود. که برای حمل و انتقال مواد، وسایل و گاهی افراد به کار می رود. این نوع بالابرها دارای ریل و پایه های استاندارد می باشند و برای حفر چاه و حمل و نقل مصالح ساختمانی استفاده می شود. استحکام وینچ این دستگاه بسیار بالا بوده ضمن این که از امنیت بسیار بالایی نیز برخوردار است.

بالابر کارگاهی

این گروه از بالابرها وظیفه ی جا به جایی و انتقال بار را به عهده دارند که در قسمت زیرین سوله یا سقف مورد استفاده قرار می گیرند. بالابرهای سقفی به نام جرثقیل سقفی یا وینچ نیز نامیده می شوند که با آسانسورهای کارگاهی فرق می کنند. بالابرهای موجود در بازار دارای ظرفیت های مختلفی هستند که با ظرفیت هایی در حدود ۳۰۰ و ۵۰۰ و ۷۰۰ و ۱۰۰۰کیلوگرم تولید می شوند.

نحوه نصب آسانسور کارگاهی

بالابرهای کارگاهی را در سقف نصب می کنند و مانند بالابرهای ساختمانی فاقد پایه می باشند. وینچ را روی ریل قرار داده و آن را روی سقف متصل و محکم می کنند. (طول ریل ها اندازه های متغیری دارد ولی می توان اندازه آن را سفارش داد و جنس ریل از آهن کشی است) بعد از این که از صحت و سلامت بالابر اطمینان کامل حاصل شد، می توان بار را روی آن جایگزین نمود و به آسانی در سطوح افقی آن را جابه جا کرد. به کارگیری بالابرها برای انتقال میزان خسارت به تجهیزات را کاهش داده و باعث ایمنی در کار و حفظ جان نیروی انسانی می شود.

چگونگی کارکرد بالابر کارگاهی

آسانسورهای کارگاهی یا بالابرها به کمک نیروی محرکه موتور الکتریکی یا سوخت تجهیزات قادرند نیروی انسانی و مصالح را در ارتفاع های مختلف و مسیرهای افقی جا به جا کنند.