بالابرهای کارگاهی در سازه های عظیم

بالابرهای کارگاهی در سازه های عظیم : در این مقاله گروه آریاصنعت قصد دارد تا به کاربرد بالابرهای کارگاهی در سازه های عظیم بپردازد.

در صنعت امروز وجود بالابرهای کارگاهی همه چیز را میسر ساخته است. بالابرها قادرند هزاران کیلوگرم بار را از جایی به جای دیگر به طور عمودی منتقل کنند. حمل بارهای بسیار سنگین آن هم در میان ده ها طبقه به وسیله ی بالابرهای کارگاهی ممکن شده است. بالابرهای کارگاهی دستگاه ها و ماشین هایی با دقت، سرعت و قدرت بالا یکی از ارکان اساسی در سازه های امروزی شمرده می شوند. صنعت های عظیمی همچون راه سازی، تونل سازی، معدن، حفاری نفت و گاز، ساختمان سازی، سدسازی و غیره همگی به کمک بالابرهای کارگاهی امکان پذیر شده است. بالابرهای کارگاهی باعث صرفه جویی در زمان و صرف هزینه می شوند که این از مزیت های آن ها به شمار می آید.

جا به جایی بارهایی با ظرفیت های بالا و افراد انسانی به ارتفاع های بالا، بدون وجود بالابرها کاری بسیار دشوار و بعضاً غیرممکن بوده و یا صرف هزینه و زمان زیاد میطلبد. ظرفیت مجاز حمل بار برای بالابرهای کارگاهی در حدود ۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کیلوگرم می باشد. جا به جایی این حجم بار سنگین از مواد و مصالح به نقاط مرتفع بدون کمک بالابرهای کارگاهی ممکن است چند شبانه روز به طول بینجامد.

انسان در ابتدا اقدام به ساخت بالابرهای ساده و ابتدایی نمود. شاید برای برخی این سئوال پیش آمده باشد که این بالابرها چگونه کار می کنند؟ در وحله ی اول بالابرها را نباید با آسانسورهای کارگاهی یکی بدانیم. هر چند امکان دارد در ظاهر هر دو شبیه به هم باشند. اما در واقع بالابر دستگاهی است که کاملا با آسانسور کارگاهی فرق دارد. بالابر بر خلاف آسانسور احتیاجی به حضور مداوم، اتاقک محصور حمل بار و نفر ثابت ندارد. بالابرها بسیار ساده تر از آسانسورها کنترل شده و نیازی به پنل کنترل ندارند.

خرید آسانسور کارگاهی

چنانچه قصد مشاوره، خرید، نصب و راه اندازی آسانسور کارگاهی را دارید می توانید هم اکنون با کارشناسان آریاصنعت تماس حاصل فرموده و شرایط و اطلاعات تکمیلی جهت پروژه خود را توضیح دهید.

در صورت درخواست مشتری آسانسور کارگاهی قابلیت افزایش ارتفاع و ظرفیت باربرداری را دارا می باشد.